O nama

Saznajte više o nama, povijesti, sadašnjosti i budućnosti...

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Tvrtka Metaloplast osnovana je 1987. godine kao tvrtka obitelji Ocvirek. Temeljna djelatnost tvrtke je proizvodnja i prodaja polietilenske folije i polietilenske ambalaže. Asortiman čine razne vrste vrećica: vrećice za trgovine sa tiskom i bez tiska, vreće za smeće, vreće za smeće u roli, folija za poljoprivredu i građevinarstvo, folije i termofolije za pakiranje raznovrsnih proizvoda i slični proizvodi.

Od osnutka pa do danas tvrtka kontinuirano raste i razvija se. Posjedujemo moderno opremljeno postrojenje za preradu sirovine, kao i strojeve za izradu gotovih proizvoda, te postrojenje za recikliranje.

Također posjedujemo vlastitu flotu kombi vozila koja koristimo za dostavu proizvoda našim klijentima.

Danas smo tržišni lider u svojoj djelatnosti na području Republike Hrvatske. Opskrbljujemo bolnice, hotele, restorane, kafiće, pakirnice, pekare, trgovine, mesnice, drvnu i metalnu industriju, industriju namještaja, prehrambenu industriju, poljoprivredne ljekarne i OPGove, a dio naše proizvodnje izvozimo u zemlje regije. Zapošljavamo oko 40 radnika u tri smjene. Godišnje preradimo oko 2000 tona PELD i PEHD originalnih i recikliranih granulata, a sav otpad koji nastaje prilikom proizvodnje sami recikliramo i ponovno upotrebljavamo.

Smješteni smo u samom srcu slavonske posavine, u mjestu Batrina, na tromeđi slavonskih gradova Slavonskog Broda, Požege i Nove Gradiške. Izrazito povoljan smještaj i izvrsna prometna cestovna i željeznička povezanost s ostatkom Republike Hrvatske i s inozemstvom pridonijeli su našem rastu i razvoju.

Vrhunska oprema i stalna kontrola kakvoće naših proizvoda kao i vlastiti vozni park, uz kontinuirano ulaganje u nove tehnologije, omogućava nam da brzinom i kvalitetom usluga zadovoljimo sve naše klijente u svim dijelovima lijepe naše kao i u zemljama okruženja.

Projekti 2021.:
- kupljen najmoderniji stroj za proizvodnju folija
- klimatizacija pogona (vrijednosti oko 5 milijuna kuna)

U planu imamo izgradnju solarne elektrane 300kW i proširivanje proizvodnih pogona, te proširivanje proizvodnog asortimana na biorazgradive proizvode.