WEB STRANICE SU U IZRADI!!!

O nama

Saznajte više o nama, povijesti, sadašnjosti i budućnosti...

Tvrtka Metaloplast osnovana je 1987. godine kao mala tvrtka obitelji Ocvirek. Temeljna djelatnost tvrtke je proizvodnja i prodaja polietilenske folije i polietilenske ambalaže. Asortiman sačinjavaju razne vrste vrećice, vreće za smeće, vreće za smeće u roli, folija za poljoprivredu i građevinarstvu i slični artikli.

Od osnutka pa do danas tvrtka kontinuirano raste i razvija se. Posjedujemo moderno opremljeno postrojenje za preradu sirovine, kao i strojeve za izradu gotovih proizvoda. Također posjedujemo i moderni vozni park s 5 kombi vozila koji koristimo za dostavu proizvoda našim klijentima.

Danas smo tržišni lider u svojoj kategoriji na području Republike Hrvatske, a dio naše proizvodnje izvozimo u zemlje regije. Zapošljavamo preko 30 radnika u tri smjene. Godišnje preradimo 1500 tona PELD i PEHD materijala.

Smješteni smo u samom srcu slavonske posavine, u mjestu Batrina, na tromeđi slavonskih gradova Slavonskog Broda, Požege i Nove Gradiške. Izrazito povoljan smještaj i izvrsna prometna cestovna i željeznička povezanost s ostatkom Republike Hrvatske i s inozemstvom pridonijeli su našem rastu i razvoju.

Vrhunska oprema i stalna kontrola kakvoće naših proizvoda kao i vlastiti vozni park, uz kontinuirano ulaganje u nove tehnologije, omogućava nam da brzinom i kvalitetom usluga zadovoljimo sve naše klijente u svim dijelovima lijepe naše kao i u zemljama okruženja.